Sponsors

Steun IJD '96

Vrijwel vanaf haar oprichting in 1996 heeft IJsvereniging Doetinchem ’96 geprobeerd een multifunctionele ijs- en skatebaan te krijgen. En eindelijk, na al die jaren, is die baan er nu dan ook echt gekomen.

Deze multifunctionele ijs- en skatebaan (combibaan) zal in de winter gebruikt worden als ijsbaan en buiten het winterseizoen als inline-skatebaan. Daarnaast zullen de baan en het terrein gebruikt worden voor tal van andere sporten en activiteiten. Te denken hierbij valt aan sporten als wielrennen en wandelen. De gebruikers van de baan zullen dan ook niet alleen uit Doetinchem afkomstig zijn, maar uit de gehele regio.

De aanleg van de baan wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal gerenommeerde Achterhoekse bedrijven die als sponsor optreden. En de Rabobank heeft een belangrijke financiële bijdrage geleverd in de vorm van een prijs van 15.000 euro omdat het een project is dat ten goede komt aan de lokale samenleving.

Ook voor u als Doetinchemse of Achterhoekse onderneming is dit project een aantrekkelijke mogelijkheid om naar buiten te treden bij een onderwerp dat een grote belangstelling heeft van de Doetinchemse en Achterhoekse bevolking. Daarom willen we ook uw bedrijf in de gelegenheid stellen als sponsor op te treden. De hoogte van het bedrag hangt af van de publiciteit die u wenst en valt in onderling overleg vast te stellen.

Als tegenprestatie voor uw sponsoring kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. U kunt daarbij denken aan reclame-uitingen op hekwerken, boarding of clubhuis. Daarnaast zijn mogelijk de activiteiten van de club – trainingen, lessen of clinics - voor u interessant.

Zoals u ziet zijn er verschillende mogelijkheden om uw bedrijf voor het voetlicht te brengen. Graag geven we u uitgebreide informatie over ons project en de mogelijkheden die u ter beschikking staan. Een mailtje of telefoontje naar het volgende adres is voldoende.

Telefoon: 06-20530113
E-mail: secretariaat@ijd96.nl


Onze stersponsors zijn Formido in Doetinchem (www.formido.nl/vestigingen/doetinchem.html) en Aviko (www.aviko.nl/) in Steenderen.


Dit zijn onze bordsponsors:

Klik op de naam of het logo om de website van de sponsor te bezoeken.